Cautare

8071 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (5.48 secunde)
Grabiti sa plece cat mai repede in campanie electorala, parlamentarii au avut ieri ultima zi de lucru, concretizata si intr-o sedinta comuna. Urmatoarea intalnire in Parlament va avea loc la 29 noiembrie, prima zi dupa alegeri.
Puteti citi in continuare a doua parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... nu-mi place ce fac acum, spunandu-le romanilor ca avem nevoie de austeritate.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • "Eu am castigat alegerile prezidentiale, cred eu, si daca imi doresc ceva este sa fiu 5 ani la Cotroceni, nu o luna sau patru luni..", a declarat Mircea Geoana la TVR.
O trecere in revista a presei occidentale scoate in evidenta mult mai bine realitatea politica din Romania, puternic distorsionata de avalansa de injuraturi, scenarii diversioniste si manipularea agresiva de care avem parte la noi acasa.
"Ne-am putea trezi ca Basescu vrea functia de prim-ministru" Presedintele Traian Basescu nu are de gand sa isi dea demisia pentru simplul motiv ca seful statului e in stare sa faca orice pentru ca, in alegeri, USL sa nu atinga 50%, iar el sa numeasca premierul si sa aduca, din nou, PDL la guvernare, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Adrian Nastase publica in Jurnalul National articolul "Cum se pot castiga alegeri care par pierdute. ... Poti aloca 50 de euro pentru fiecare vot", pe care il puteti citi in continuare.
Alegerile sunt, de regula, o premisa ori o sansa a schimbarii. In aceasta toamna, au fost ori sunt in desfasurare alegeri in doua tari de prim interes pentru Romania:
Despre alegeri anticipate vorbim de vreo patru ani fie ca despre o iluzie, fie ca despre o salvare pentru natiune. Pana la urma, a devenit un cosmar.
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
OZN-uri urmarite de NORAD (Autor: ... FARCAS) Pe 25 iunie 2016 la Alien Cosmic Expo in Brantford Ontario, Canada, a avut loc o reuniune nationala canadiana pentru cautarea adevarului privind OZN-urile si extraterestrii, considerata cel mai important eveniment de acest gen din acest an.
Fara mesaje politice, fata televizor, fara stiri sau editoriale. Un simplu si extrem de cald "Craciun fericit". ... Aproape ca ne-am saturat sa traim vremuri atat de "interesante". Viata trece pe langa noi, iar fiecare dintre noi are un numar limitat de sarbatori de Craciun de petrecut.
Agentia de presa Reuters a lansat un nou birou, la inceputul acestei saptamani, in lumea virtuala "Second Life". Potrivit site-ului Yahoo!News, reprezentantii agentiei s-au angajat astfel in cursa celor mai importante marci care si-au deschis reprezentante in jocul virtual de pe internet.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Note pe marginea unui ghid tv Observ ca, in ultimele zile, se scutura iar zdrentele pasiunii in discutii despre rolul televiziunii. ... Cele doua puncte de vedere pot supravietui perfect si fara sa se puna de acord, dar daca ne-am multumi cu concluzia asta am omite un lucru important.
Sala polivalenta a Catedralei Neamului este aproape gata 380 de muncitori lucreaza pe santierul Catedralei Mantuirii Neamului pentru finalizarea lucrarilor la nivelul subsolului 1 al mega-lacasului de cult, nivel la care se va afla sala polivalenta.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. O zi pe care televiziunea a sarbatorit-o alaturi de telespectatorii ei. ... Au fost 6 ani in care romanii au fost alaturi de echipa Antena 3 in timpul unor evenimente memorabile.
STIRI PE SURSE: ... Intr-un interviu pentru ReporterIS, Alexandru Muraru, prim-vicepresedinte PNL Iasi, cercetator in Stiinte Politice si profesor asociat la Univ. Al.I.Cuza a anticipat desemnarea Vioricai Dancila in functia de premier si sustine ca in 2019 PSD va fi mult mai puternic decat a fost vreodata.
Aflat in atentia ANI si DNA, primarul Constantei, Radu Mazare (foto), este in continuare de parere ca toate actiunile celor doua institutii mai sus amintite sunt organizate de nimeni altul decat presedintele Romaniei, Traian Basescu.
Daca jurnalistii respectau ad literam codurile meseriei, Basescu disparea din viata publica, sau cel putin se vedea doar o data, de doua ori pe mandat ca exista. ... Urmand propriile norme, jurnalistii ar fi trebuit sa ignore sau sa expedieze in stiri de doua randuri majoritatea interventiilor prezidentiale.
google-analytics.com